GearLimits recensie: REEL ROCK 10 Film Tour

“De REEL ROCK 10 Film Tour is een Amerikaanse productie die al een paar jaar, ieder jaar, tourt. Wat ooit in 2006 begon met twee filmmakers die gave klim en adventure films wilden tonen is nu uitgegroeid tot een tour met 450 locaties wereldwijd. De film tour wordt in Nederland gedragen door Mountain Network, bekend van de klimhallen en daarom ook de locatie van de film.

De overall indruk van de film is goed. Er heerst bij de films altijd een ontspannen sfeer, mensen weten waar ze voor komen en het zijn dan ook mensen van allooi waarin je vaak jezelf herkent. Vaak kan het publiek de prestaties die in een film geleverd worden beoordelen vanwege eigen ervaringen in de sport.

Als de locatie wordt gewijzigd naar een bioscoopzaal of conferentieruimte dan is de film absoluut een aanrader voor de klimmers onder ons, maar ook voor de algemene outdoor fanaten.
Volgend jaar zal de REEL ROCK 11 touren door Nederland. Ga ik de film bezoeken? Nee, ik denk het niet. Tenzij – zoals ik hierboven al aangaf – de locatie wordt gewijzigd. De verstaanbaarheid van de karakters in de film was zodanig beroerd dat het kijkplezier er enorm onder te lijden heeft gehad. Jammer.”

Voor de hele recensie: http://GearLimits recensie: REEL ROCK 10 Film Tour

 

You may also like

Geef een reactie